tisdag 8 november 2016

Viktig info!

Hej!

Vi vill återigen påminna er om att eleverna inte får ta med sig fotbollskort till skolan. Vi har blivit uppmärksammade på att några fortfarande tar med sig detta. Upptäcker vi att någon har fotbollskort kommer vi lärare samla in korten så får ni föräldrar komma och hämta dem på fredagar kl.13.00.
Vi är tacksamma om vi kan hjälpas åt.

När det gäller kapprummen städade vi dem några dagar innan lovet. Vi försöker påminna era barn om att jackor och kläder ska hängas på krokarna och att skorna ska stå på hyllorna eller precis under. Det ser väldigt tråkigt ut när det ligger skor och kläder slängda på golvet. Det blir även svårt för städpersonalen att göra rent när det ligger saker på golvet. Vi har pratat om detta i skolan och ni får gärna prata med era barn där hemma. Alla barn har en egen låda på hatthyllan. I lådan ska det endast finnas extrakläder och eventuell mugg eller vattenflaska. Vi gjorde rent och städade lådorna för några veckor sedan men nu upptäcker vi att det både finns stenar, pinnar, papper och leksaker i en del lådor. Vi hade uppskattat om ni kunde hjälpa till att titta igenom era barns lådor en dag när ni lämnar eller hämtar. Dels för att dubbelkolla så att de har extrakläder men även för att städa ur dem igen ifall det skulle behövas.


Författarbesök

Tisdagen den 15/11 kommer Mårten Melin på författarbesök till klass 2A och 2B. Vi har läst många av hans böcker och nu ska vi få träffa honom. I skolan förbereder vi besöket genom att rita porträtt på Mårten Melin, rita händelser från hans böcker och förbereda frågor som vi kan ställa inför hans besök.

Vänliga hälsningar Cecilia, Martina, Andreas och Pia