måndag 6 mars 2017

vecka 10

Hej!

Denna vecka har vi kapitel 7 i våra läseböcker i läsläxa. Ni som läser med Martina, kom ihåg att en del av läxan är att stryka under svåra ord och uttryck i texten. Hjälp också ditt barn att se till att läsläxan hamnar i väskan när ni har läst. Idag var det många som hade glömt texten hemma.

I matte har barnen en läxa på Bingel. Logga in så ser ni direkt vilken uppgift som ska göras. Cecilia visar alla eleverna i skolan hur uppgiften ska genomföras.

Snart är det dags för simning. 2B har fått ett informationsblad med hem idag och 2A får det imorgon. Observera att det är obligatoriskt att duscha med tvål innan man går i bassängen. Man ska duscha utan badkläder. Man får inte ha trosor eller kalsonger under badkläderna och badkläderna ska inte vara av bomull. Detta är för att simhallen ska kunna upprätthålla en god vattenkvalitet. Vi pratar med eleverna om detta i skolan, men ni kan gärna göra det hemma också.

Observera att skoltiden är förlängd under simveckorna, då simningen är förlagd till eftermiddagstid. Vi meddelar inom kort vilken grupp ditt barn ska gå i.

Med vänlig hälsning
Martina, Cecilia, Andreas, Pia och Meg