tisdag 15 augusti 2017

Välkomna till 3:an!

Hej och välkomna tillbaka till skolan!

Hoppas att ni har haft en skön sommar. Nu startar vi en ny spännande termin tillsammans med era barn. Nya ämnen för år 3 är slöjd och engelska. Bild och musik, som eleverna redan haft i två år, kommer de nu att ha med nya lärare på högstadiet. Vi återkommer med mer information om ämneslärarna, samt kontaktuppgifter. Nytt för i år blir också att vi arbetar klassvis. Vi kommer alltså inte längre att dela in eleverna i grupp 1 och grupp 2.

Tiderna för första veckan är:

onsdag 16/8 8.30-13.00
torsdag 17/8 8.10-13.00
fredag 18/8 8.10-13.00

Schemat återkommer vi med när det är fastställt. Måndag 21/8 ses vi i alla fall i respektive klassrum 9.00.

Klass 3A kommer att byta kapprum. De kommer att hitta sina platser i kapprum A2. Klass 3B har samma kapprum som tidigare. Viktigt att tänka på är att alla i 3A kommer ha kapprum A2 och alla i 3B kommer ha kapprum A3.

En påminnelse om att vi är ute i alla väder. Det är därför viktigt att det finns regnkläder och gummistövlar på plats. Det underlättar både för barnen och oss vuxna om ni märker barnens kläder och skor med namn. Lägg gärna ett par extra strumpor i lådan.

Eleverna behöver inte ha med sina datorer den första veckan.

Första skoldagen får samtliga elever med sig ett nytt kontaktkort hem. Det ska fyllas i med kontaktuppgifter (till båda vårdnadshavarna om man har delad vårdnad) och lämnas in senast fredag 18/8.

Cecilia är mentor i 3A och Martina i 3B. Andreas är tyvärr fortsatt sjukskriven på obestämd tid. Behöver ni nå oss finns vi på:

cecilia.callegari@malmo.se

martina.gustafsson@malmo.se

Vänliga hälsningar Martina och Cecilia