måndag 7 maj 2018

v 19

Hej!

Denna vecka har vi delat ut en läsläxa och en matteläxa. Båda finns på lösblad i barnens väskor. Läsläxan handlar om hjärnan och nervsystemet. Förutom att läsa så ska de också utföra ett experiment. Instruktioner finns på sista sidan i häftet. Matteläxan innehåller övningar med 6:ans multiplikationstabell, samt problemlösningsuppgifter. Läxorna ska som vanligt vara färdiga tills på måndag.

Denna vecka skriver 3B nationella prov i svenska, onsdag och torsdag. Nästa vecka skriver 3A på onsdag och torsdag. Båda klasserna skriver nationella prov i matte nästa fredag.

Nästa tisdag 15/5 kommer barnen att få träffa sina nya lärare på mellanstadiet. De heter Bibbi Nilsson och Michelle Larsson. Vi vill också meddela att vi kommer att forma nya grupper inför hösten, vilket innebär att barnen får nya klasskamrater från parallellklassen. Vi återkommer med mer information om detta senare.

Tisdag 29/5 och onsdag 30/5 kommer vi att ha utvecklingssamtal. Bokningslistor kommer som vanligt att sättas upp utanför klassrummen. Vi meddelar er när de sätts upp. På utvecklingssamtalen kommer ni att få möjlighet att ta del av ert barns resultat på nationella proven.

Tisdag 5/6 kommer vi att ha vår årliga vernissage där ni är varmt välkomna att ta del av elevernas arbeten. Som vanligt avslutar vi kvällen med en gemensam picknick i Sofieholmsparken.

Till sist en liten påminnelse om att det inte är skola torsdag och fredag den här veckan eftersom torsdagen är en helgdag.


Med vänlig hälsning
Martina och Sanaz