fredag 25 september 2015

Inför v.40

Hej!

Nu äntligen ska bloggen fungera! Fyll i er mailadress här på sidan så får ni ett meddelande varje gång vi skriver ett nytt inlägg.

Den här veckan har vi arbetat med bokstaven M. Den nya läsläxan heter Fia har.. Eleverna ska läsa texten hemma, måla bilderna och ringa in en och ett. I matte har vi arbetat med att dela talen upp till 5.

Nästa vecka är det studiedag på tisdag, den 29/9. Fritids har öppet som vanligt. På onsdag, 30/9,  åker ettorna iväg på Pröva på med Kulturskolan. Vi kommer att åka buss till Malmö live och där få en presentation av de olika aktiviteter som finns på Kulturskolan. Vi börjar och slutar i vanlig tid. I oktober kommer Kulturskolan att hälsa på oss för att eleverna ska få prova några av aktiviteterna.

fredag, 2/10, åker klasserna på utflykt till Torup. Vi kommer att vara i skogen hela dagen och eleverna behöver kläder som passar vädret. De kommer att få en smörgås och yoghurt från skolan, det går bra att ta med extra matsäck om man vill men inte läsk, godis eller chips.

Mvh
Martina, Lina, Britta och Fredrik